Бойовики “ДНР” обстріляли свій тиловий Харцизьк, – ГУР

 

Підрозділ протиповітряної оборони російсько-окупаційних військ на Різдво обстріляв цивільні будинки в Харцизьку (місто на схід від Донецька, на тимчасово неконтрольованій урядом території Донецької області).
Як передає “Новинарня“, про це повідомляє Головне управління розвідки на своїй сторінці в “Фейсбуці”.

“7 січня ц.р. військовослужбовці окремого зенітно-ракетного дивізіону (Донецьк) 1-го армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ під час святкування новорічних свят здійснили обстріл цивільних будинків у місті Харцизьк”, – сказано в повідомленні.

“Командування 1 АК вживає заходів щодо приховування факту обстрілу та кількості жертв серед місцевого населення”, – додали в ГУР.

Міський сайт “Вестник Харцызска” (“ДНР”) не подає згадок про обстріл.

Крім іншого, у зведенні розвідки зазначається, що в частинах та підрозділах 2 АК (Луганськ) через “відсутність взаємодії між підрозділами” 7 січня бойовики 7-ї окремої мотострілецької бригади (Брянка) під час висування на бойові позиції потрапили на мінне поле, яке напередодні було встановлено саперами цієї ж бригади.

Читайте також:
Різдвяна доба АТО: понад 70 обстрілів, шестеро поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна