У Покровську затримали жінку, яка клепала українські документи для “ДНРівців”. ВІДЕО

 

Служба безпеки України на Донеччині затримала мешканку міста Покровськ (колишній Красноармійськ), яка виготовляла фіктивні українські документи на замовлення бойовиків “ДНР”. Про це інформує “Новинарня” з посиланням на прес-центр СБУ.

pasporti-ukrayini-dlya-dnr“Під час обшуку в оселі спільниці терористів оперативники спецслужби виявили 16 паспортів громадян України з ознаками підробки; пристрій для виготовлення гербового відтиску на фотокартках у паспортах; незаповнені бланки з гербовими печатками довідок про реєстрацію тимчасово переміщених осіб, свідоцтва про народження особи, заяв про втрату або викрадення паспорту, призначення усіх видів соціальних платежів; 40 готових довідок тимчасово переміщених осіб та 60 комплектів фотокарток для вклеювання у документи”, – зазанчено в повідомленні.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України (“…матеріальне, організаційне чи інше сприяння створенню або діяльності терористичної групи чи терористичної організації”).

Читайте також:
У Маріуполі затримали групу зловмисників, які підробляли паспорти України для “ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна