З кожним “днем тиші” бойовики нарощують кількість обстрілів: 44 за минулу добу

 

За минулу добу, 27 грудня, російсько-окупаційні війська обстрілували позиції сил АТО загалом 44 рази. Обстріли відбувалися на всіх напрямках, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку Широкине обстрілювали зі 122-міліметрової артилерії, а також зі 120-ти та 82-міліметрових мінометів, як і селище Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї гатили по Талаківці, Водяному, Мар’їнці, Павлополю та Широкиному. Окрім того, по Широкиному вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку під вогонь зі 120-ти та 82-міліметрових мінометів потрапили Новгородське, Луганське та Авдіївка. З гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по Травневому, Луганському, Зайцевому, Невельському та Миронівському. Південне обстріляли із зенітних установок.

На Луганському напрямку з озброєння БТР, гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по Новоолександрівці та Новозванівці.

Нагадаємо, з 00 годин 24 грудня 2016 року на Сході України мав би встановитися всеохопний режим припинення вогню у зв’язку з новорічними святами, про який було домовлено в Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи за участі представників ОРДЛО.

Як повідомляла “Новинарня“, за добу 26 грудня було зафіксовано 37 обстрілів з боку окупантів.
24 і 25 грудня в штаьі АТО нарахували, відповідно, 39 і 33 обстріли.

Читайте також:
26 грудня загинув боєць УДА Яроша – Олександр Мороз “Лютий”

Двоє вояків ЗСУ, що переплутали території, опинилися в полоні у Луганську

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна