Турчинов чекає новорічних провокацій від “нечистої сили” і вважає 2017 рік переломним

 

Російська сторона та бойовики можуть здійснити провокації в зоні АТО під час новорічних свят
Про це у вівторок, 27 грудня, заявив на брифінгу секретар РНБО Олександр Турчинов, перебуваючи на базі Нацгвардії в Нових Петрівцях Київської області.

“Ви знаєте, нечиста сила завжди саме на такі християнські свята себе і проявляє. На превеликий жаль, саме з такою “нечистою силою” ми і ведемо війну, захищаючи Україну. Тому я можу прогнозувати, що будуть провокації”, – цитує секретаря Ради національної безпеки й оборони Еспресо.TV.

Турчинов зазначив, що аналіз подій, які відбувалися на фронті, починаючи з початку 2014 року, дає зрозуміти що провокації з боку Росії відбуваються саме на свята.
Попри це, за його словами, Національна гвардія та Збройні сили України зроблять все можливе, щоб ситуація в державі залишалась стабільною.

Також у Нових Петрівцях екс-в.о. президента наголосив, що 2016-й – перший рік з початку війни, коли Україна не втратила жодного шматка своєї території.

За його словами, цього року ворог зазнав серйозних втрат, при цьому українські Збройні сили “значно поліпшили свої позиції”.

Секретар РНБО також запевнив, що “метр за метром ми починаємо звільняти окуповану територію”.

“Я переконаний, що 2017-й рік стане переломним в цьому питанні”, – додав Турчинов.

Читайте також:
Генштаб назвав цифри втрат ЗСУ у цьому році і з початку війни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна