Генштаб назвав цифри втрат ЗСУ у цьому році і з початку війни

 

Бойові втрати Збройних сил України у 2016 році становлять 211 військовослужбовців. Про це йдеться у відповіді управління зв’язків з громадськістю ЗСУ на запит ВВС Україна.

“Кількість втрат у 2016 році: бойових – 211, небойових – 256”, – зазначається в документів.

В управлінні також розповіли про втрати техніки: “протягом 2016 року в результатів бойових пошкоджень втрати озброєння та військової техніки у Збройних силах України складають більше 100 одиниць”.

Водночас українська армія отримала 1 тисячу одиниць нового (модернізованого) озброєння та військової техніки. Ще близько 700 одиниць були відремонтовані й повернуті Збройним силам.

Раніше, 6 грудня, начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко повідомив, що від початку конфлікту на Донбасі (з весни 2014 року) загинуло 3064 представників усіх силових структур, з них 2636 — військовослужбовці. З цієї кількості бойові втрати – 2148 осіб.

Читайте також про дані станом на лютий 2016:
Про що не говорить держава.
Новинарня” з’ясувала точні втрати в АТО всіх силових структур

Загиблі в листопаді – поіменно. Подивіться їм в очі

Полеглі герої Світлодарської дуги. ФОТО, БІОГРАФІЇ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна