Двоє вояків ЗСУ, що переплутали території, опинилися в полоні у Луганську

 

Двоє українських вояків, які через власний недогляд нібито переплутали зони контролю на Луганщині, потрапили в полон до бойовиків “ЛНР”. Цю інформацію офіційно підтвердили ТСН у штабі АТО.

Як писала напередодні “Новинарня“, зв’язок із бійцями було втрачено напередодні в районі Золотого.
За даними прес-центру штабу, вони поверталися із лікарні до частини, близько 16-ї години збилися з дороги та заїхали на територію, що контролюється бойовиками.

Наразі відомо, що полонених доправили до Луганська.

“Близько 16.00 26 грудня 2016 року в районі КПВВ “Золоте” два військовослужбовці однієї з військових частин, що виконує завдання на Луганщині, повертаючись на автотранспорті з лікувального закладу, збилися з маршруту та заїхали на територію, що контролюється бойовиками”, – йшлося у повідомленні штабу АТО.

Раніше в СБУ повідомили, що у заручниках на території України, яка захоплена проросійськими бойовиками, перебувають 110 українців, ще 10 – на території самої Росії.

Читайте також:
П’яний до безпам’ятства боєць ЗСУ забрів у полон до бойовиків і дав інтерв’ю.
ВІДЕО, реакція Геращенко

Убивство на ВОПі: стали відомі імена зрадника і жертви. Але питання залишаються

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна