“Народний тил” видав новий благодійний календар на підтримку ЗСУ – “Промка”. ФОТО, ЯК ПРИДБАТИ

 

Волонтерське об’єднання “Народний тил” видало черговий благодійний календар на підтримку Збройних сил України, в центрі якого – війна і побут бійців в Авдіївській промзоні.
Як інформує “Новинарня“, про це в соцмережі повідомив співзасновник об’єднання Роман Сініцин, закликавши купувати календар.

“У 2014-му ми робили календар з красивими лендроверами і черокі, підготованими “Тилом” на війну.
У 2015-му – з реальними снайперами ССО і волонтерськими “стволами”.
Цього року Lesko Kromplitz тиждень сидів на “промці” з 72-ю бригадою і відзняв справжню війну. Відзняв побут бійців на різних позиціях та спостережних пунктах. Відзняв атмосферу. У перервах між мінометними обстрілами та снайперськими вогнем”, – написав Сініцин.

Промка це по-чесному. Промка це про війну. Промка це для війни, адже всі виручені кошти підуть на закупівля обладнання (тепловізори, приціли, дальноміри, БПЛА) для підрозділів, що знаходяться на “нулі”. У тому числі і для легендарної 72-ї бригади”, – зазначив він.

klendar-promka-narodniy-til klendar-promka-narodniy-til-1 klendar-promka-narodniy-til-2 klendar-promka-narodniy-til-4 klendar-promka-narodniy-til-6 klendar-promka-narodniy-til-7
<
>

Ціна календаря “промка” – 400 грн.

Тираж – 1000 примірників.

Форма замовлення доставки тут >>>

Також можна забирати календарі в приміщенні “Народного тилу” в Києві за адресою: вул. Івана Павла ІІ, 4/6 (кол. Патріса Лумумби), години роботи з 11:00 до 16:00, крім неділі.
Телефон: 067 888 30 00

Фотограф Олесь Кромпляс – громадський активіст, доброволець, воєнний кореспондент. Автор репортажів з найгарячіших  точок зони АТО. Знімав в Маріуполі, Іловайську, терміналі Донецького аеропорту, Дебальцевому й Широкиному.  Публікував статті  у міжнародних виданнях. Його роботи в рамках різноманітних виставок експонувались у різних країнах.

Читайте також:
Керівник “Народного тилу” Олексій Сіхарулідзе:
На промзоні страшніше, ніж у ДАПі. Але допомагати треба “нерозкрученим” позиціям

Сініцин: Купи календар – підтримай снайперів ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна