У Вінниці провели в останню путь воїна, який загинув у полоні бойовиків

 

У Вінниці попрощалися із 39-річним військовим, який загинув у полоні бойовиків. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на “5-й канал“.

Дмитро Неумивакін пішов на війну добровольцем одразу від початку АТО. Після демобілізації у 2015 році підписав зі Збройними силами контракт, увійшов до складу 53-ї механізованої бригади.

“Цьогоріч у вересні, внаслідок обстрілів з боку бойовиків поблизу Зайцевого, на Донеччині, потрапив у полон, де і загинув. Ідентифікувати загиблого родичі змогли лише за результатами ДНК-експертизи”, – інформує “5-й канал”.

Бійцеві було 39 років. Точна дата смерті його невідома – на хресті написали “жовтень 2016”.

Поховали Дмитра Неумивакіна на Алеї слави Вінницького кладовища. Попрощатися із загиблим прийшли кілька сотень людей.

“Ми разом були в Іловайському котлі й товаришували. Він як людина був добрий, щирий, ввічливий, “задню” не включав. Тільки найкраще я можу про цю людину сказати. Вічна йому пам’ять”, – сказав бойовий побратим “Монах”.

23 грудня було оголошено в місті днем жалоби.

Читайте також:
Довга дорога додому. В Харкові поховали героя АТО В’ячеслава Жилу, який загинув два роки тому. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна