Порушено справу за приписки на ремонті БТРів для херсонських прикордонників

 

Військова прокуратура відкрила кримінальне провадження через завищення вартості військової техніки підприємством на суму понад 1,1 млн. грн. під час виконання оборонного замовлення для прикордонників.
Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Встановлено, що службовці Херсонського прикордонного загону у серпні 2014 року без зауважень прийняли та поставили на бухгалтерський облік БТРи, вартість яких була штучно завищена посадовими особами Миколаївського бронетанкового заводу, включаючи витрати, яких фактично під час виконання договору не відбулося.

Унаслідок вчинення злочину державі завдали збитків на суму понад 1,1 млн. грн.

Військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України внесла до Єдиного реєстру досудового розслідування дані про порушення ч. 3 ст. 425 (недбале ставлення до військової служби) КК України.

Читайте також:
Афера в Міноборони: посадовці купили в приватників вертольоти,
які колись здали їм як непридатні

Прокуратура викрила аферу з ремонтом суден ВМСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна