Новим головою Одеської ОДА обрали директора поліграфкомбінату “Україна”

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу держслужби обрала головою Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова, який наразі є директором держпідприємства “Поліграфічний комбінат “Україна”.

Таке рішення було прийнято на засіданні комісії у вівторок.

Як повідомив “Українській правді” член комісії з відбору Ігор Коліушко, резервним кандидатом на вказану посаду обрали Сергія Мазура, який наразі працює мером Балти.

Степанов працював першим заступником голови Одеської ОДА у 2008-2010 роках.

У фінал конкурсу на посаду голови Одеської ОДА 20 грудня пройшли п’ятеро кандидатів. Крім Степанова – член фракції Радикальної партії Ляшка у ВР Юрій Чижмарь, Сергій Мазур, Артем Ващиленко (голова Української асоціації центрів підтримки бізнесу) та Олександр Остапенко (колишній депутат Одеської міськради).

Загалом у конкурсі брали участь 45 кандидатів, серед яких адвокат Геннадія Корбана Оксана Томчук, колишній “регіонал” та екс-голова Львівської ОДА Василь Горбаль, екс-міністр транспорту Євген Червоненко та ін.
Відомий бізнесмен Гарік Корогодський не був допущений до конкурсу через відсутність у нього громадянства України, хоча про допуск екстравагантного підприємці клопотав нардеп Мустафа Найєм.

Як відомо, 7 листопада голова Одеської ОДА Саакашвілі заявив, що подає у відставку, та звинуватив Порошенка в підтримці двох кланів в Одесі. 9 листопада уряд погодив заяву Саакашвілі на звільнення.
Екс-президент Грузії заявив, що є таким самим громадянином України, як і виходець із Молдови Порошенко, та вестиме політичну боротьбу за зміну влади.

Читайте також:
Саакашвілі після відставки їде в Київ “вимітати” владу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна