Внаслідок боїв на Світлодарській дузі один військовий зник безвісти, – ЗМІ

 

Крім п’ятьох загиблих військових, про яких було повідомлено, один український боєць внаслідок боїв на Світлодарській дузі 18 грудня зник безвісти.
Про це “Українській правді” розповів прес-офіцер підрозділу, що стоїть на позиціях в районі дуги.

“Під час учорашніх подій у нас є один зниклий безвісти”, – сказав він.

Крім того, співрозмовник зазначив, що внаслідок відбиття атаки бойовиків бійці сил АТО зайняли їхні позиції і закріпились там. Але це не 1 км, про які писали в соцмережі.

“Йдеться не про кілометри, а про кілька сотень метрів”, – уточнив він.

За словами прес-офіцера, на позиціях бойовиків були знайдені документи, які належали як мешканцям Донецької і Луганської областей, так і з ростовською пропискою. “Тобто є свідчення присутності тут російських військових”, – додав військовий.

Водночас він не зміг поки підтвердити інформацію, поширену в соцмережах, про нібито затримання полоненого бойовика чи російського розвідника.

Як відомо, минулої доби бойовики атакували позиції ЗСУ на Світлодарській дузі. Метою їх дій було просування в бік н. п. Луганське Донецької області і захоплення стратегічно важливих об’єктів.
Було здійснено три тривалих вогневих нальоти.
Підрозділи 54-ї бригади контратакували.
За повідомлення штабу, у неділю, 19 грудня, під Світлодарськом загинули 5 бійців ЗСУ, 16 військових отримали ушкодження.

Читайте також:
Перемога під Світлодарськом. “Цей б***ський ліс, з якого нас крили, нарешті наш!”

Штаб АТО розповів про подробиці боїв на Світлодарській дузі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна