Відбито наступ “сепарів” на Світлодарській дузі. У ЗСУ багато загиблих і поранених. ОНОВЛЕНО

 

На Світлодарській дузі неподалік окупованого Дебальцевого (Донецька область) ще близько шостої ранку неділі, 18 грудня, відбувся потужний бій. Внаслідок бойового зіткнення загинули п’ятеро українських воїнів. Також є поранені, їх доправили до військового шпиталю, інформує “Новинарня“.

Інформацію про втрати підтвердили в прес-центрі штабу АТО.

“Починаючи з 5:50, у районі Світлодарської дуги, після тривалої вогневої підготовки із застосуванням великокаліберної артилерії та мінометів, російсько-окупаційні найманці намагалися вибити наші передові підрозділи із займаних позицій. Для цього противник значними силами спробував здійснити обхідний маневр наших опорних пунктів. Однак його наміри були вчасно викриті, розпочався бій, під час якого наміри окупантів було зірвано”, – повідомила прес-служба штабу АТО.

“У ході двогодинного бою наші підрозділи вмілими діями завдали бойовикам поразки. За підтвердженими даними розвідки, втрати противника склали близько 20 чоловік вбитими та до 30 поранених.
На жаль, і ми понесли втрати. П’ять військовослужбовців загинули, шість поранено”, – ідеться в повідомленні штабу.

Серед поранених – четверо бійців отримали легкі поранення, два – середнього ступеню тяжкості.
Усім постраждалим надана кваліфікована медична допомога.

ОНОВЛЕНО, 23:00. Армійські джерела повідомляють, що бої на Світлодарській дузі неподалік Дебальцевого тривали протягом дня, поранених уже більше двох десятків.

Нагадаємо, 29 червня цього року бій на Світлогірській дузі тривав цілий день. ЗСУ зайняли 1,5 км території.

Читайте також:
Бойовики знову застосовують артилерію найбільших калібрів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна