Холодницький розповів, скільки обвинувальних актів передали в суд НАБУ і САП

 

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура з моменту початку своєї діяльності передали до суду 45 обвинувальних актів. Про це в ефірі каналу “112 Україна” повідомив керівник САП Назар Холодницький.

“Від НАБУ та САП ми направили 45 обвинувальних актів, сім з них – затверджені за угодами, більше 30 зараз в стадії слухання”, – сказав він.

Відповідаючи на питання, не замала така цифра, Холодницький відповів: “Якщо дивитися за кількістю, порівняно з іншими, то можливо”.

Причиною такого результату керівник відомства бачить нестачу прокурорів, яка існувала раніше. “35 прокурорів стало із 8 листопада, у нас люди прийшли на роботу. До 8 листопада прокурорів було всього-на-всього 12”, – пояснив він.

Як відомо, САП, що забезпечує обвинувачення для НАБУ, була створена 22 вересня 2015 року.

Читайте також:
Луценко розповів про конфлікт між НАБУ й САП Холодницького. Ті спростовують. ОНОВЛЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна