Грибаускайте відкрила в Києві Литовський сквер, виступала українською. ВІДЕО

 

Президент Литви Даля Грибаускайте відкрила в центрі Києва сквер на честь 25-річчя дипломатичних відносин між двома країнами.
Як повідомляє “Новинарня” з посиланням на “Інтерфакс-Україна”, Литовський сквер розташований за адресою: Володимирський проїзд, 1, біля Софійської площі (навпроти Апеляційного суду Київської області, з боку готелю Hyatt Regency).

litovskiy-skver-adresa

“Литовський сквер є символом нашої дружби”, – сказала Грибаускайте на церемонії відкриття.

У своєму виступі українською мовою вона зазначила, що Литва і надалі продовжуватиме надавати Україні всіляку допомогу, а також підтримуватиме її на шляху реформування та євроінтеграції.

У заході взяли участь віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе та представники Київської міської державної адміністрації.

Як відомо, президент Литви перебуває в Україні з робочим візитом з нагоди 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між країнами.
Президенти Петро Порошенко й Даля Грибаускайте провели переговори та підписали дорожню карту стратегічного партнерства на 2017-2018 роки.

Читайте також:
Грибаускайте в Києві: підтримує і сподівається, що “безвіз” запрацює 2017 року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна