Бойовики різко наростили чисельність обстрілів

 

Минулої доби, 10 грудня, російсько-окупаційні війська різко наростили інтенсивність вогню (це збіглося із завершенням міністерського саміту ОБСЄ в Гамбурзі) та 70 разів обстрілювали позиції ЗСУ на всіх напрямках. Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Більшість обстрілів відбулося на Маріупольському напрямку.
З артилерії калібром 152 та 122 міліметри бойовики обстріляли Водяне, Широкине, Лебединське, Талаківку, а з мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Широкине, Талаківку, Красногорівку, Лебединське, Гнутове, Мар’їнку та Павлопіль. По Широкиному вогонь вів і танк.

На Луганському напрямку зі 122-міліметрової артилерії обстріляли Новотошківку, з мінометів – Новозванівку, Троїцьке та Кримське. З гранатометів та стрілецької зброї – Станицю Луганську, Новозванівку, Лопаскине, Попасну, Новоолександрівку.

На Донецькому напрямку із 82-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь поблизу Луганського, а в районі Авдіївки, Верхньоторецького та Зайцевого – із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також:
Росіяни своїх кидають”. Розвідника-москвича, який потрапив у полон до ЗСУ, звільнили з посади заднім числом і забули

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна