Аферистів, які обманом отримали компенсацію як жертви терактів, засудили до 6 років тюрми

 

У Франції двох осіб, які обманним шляхом отримали компенсацію на суму 60 тисяч євро від фонду, створеного для надання допомоги жертвам терактів у Парижі, засудили від трьох до шести років тюрми. Про це повідомляєLe Figaro.

Підсудні, 36-річний чоловік та 29-річна дружина, які мають двох дітей, визнали свою вину та пояснили, що пішли на такий крок через борги.

Подружжя стверджувало, ніби була 13 листопада 2015 року поблизу стадіону Stade de France, коли терористи-смертники здійснили атаку, проте насправді пара перебувала вдома в курортному місті Антіб на Лазуровому узбережжі.

Повідомляється, що за такий вид злочину суд виніс одне з найважчих покарань.

Крім ув’язнення, обидвох підсудних також зобов’язали виплатити по 30 тисяч євро фонду з допомоги жертвам тероризму.

Як відомо, в результаті терактів ісламістів у Парижі 13-14 листопада загинули 130 людей. Найбільше загиблих було в концертному залі Bataclan – 90 осіб.

Читайте також:
Стінг відкрив клуб “Батаклан” через рік після кривавих терактів у Парижі. ВІДЕО

Поліція затримала гаданого організатора кривавих терактів у Парижі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна