В “ЛНР” пояснили відключення води Україною: американці зомбують хімікатами

 

Сепаратисти так званої “ЛНР” пояснюють відключення Україною водопостачання для окупованих районів Луганщини не боргами перед КП “Попаснянський районний водоканал”, а “американськими хімікатами для зомбування”.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на оперативні дані групи “Інформаційний спротив”.

“У «ЛНР» придумали «пояснення», з якою метою Київ (2 грудня) припинив водопостачання окупованих районів. Згідно з інформацією, що розповсюджується бойовиками серед місцевих жителів в «ЛНР», українська влада дала вказівку організувати хімічне зараження води, що постачається, «для зомбування» населення окупованих районів якимись завезеними зі США хімікатами, і нібито на час запуску обладнання для «зараження» водопостачання припинено.
Про багатомільйонні борги «ЛНР» за воду не згадується”, – ідеться в повідомленні “ІС”, яке поширив нардеп Дмитро Тимчук.

За даними розвідки, одночасно в ОРДЛО підконтрольні бойовикам ЗМІ отримали вказівку “роздмухувати тему припинення водопостачання в контексті «звірств київської хунти», «негуманного поводження з мирними жителями Донбасу», «злочинів української влади проти власного народу» (в останньому випадку населення «ЛДНР» представляється як «народ України», при цьому протиставлення «ЛДНР» як якихось окремих «державних утворень» «фашистської Україні» пропагандистів не бентежить)”.

Відповідно до вказівок, головним винуватцем та ініціатором даних “злочинів” Києва сепаратистські медіа мають виставляти секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Читайте також:
Через борг 124 млн. Україна відключила водопостачання ОРЛО

Компанія Григоришина готується відключити “ЛНР” від електрики

Торецьк нарешті отримав воду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна