Напередодні саміту ОБСЄ бойовики різко скоротили кількість обстрілів у зоні АТО

 

За минулу добу, 7 грудня, російсько-окупаційні війська обстріляли позиції сил АТО загалом 20 разів. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Маріупольському напрямку окупанти зі 120 міліметрових мінометів обстрілювали Чермалик та Широкине, а з 82 міліметрових – Красногорівку.
По Новотроїцькому вогонь вів снайпер. Гранатомети та стрілецьку зброю ворог використовував поблизу Лебединського, Славного та Павлополя.

На Донецькому напрямку зі 152 та 122 міліметрової артилерії бойовики обстрілювали Водяне. З мінометів калібром 120 і 82 міліметри – Верхньоторецьке. З озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Авдіївку та Луганське.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні, в День Збройних сил України, російсько-окупаційні війська 45 разів вели вогонь по позиціях сил антитерористичної операції.

Сьогодні, 8 грудня, у німецькому Гамбурзі відкривається дводенна зустріч міністрів закордонних справ країн-членів Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), головними темами якої буде ситуація в Україні та Сирії.

Зокрема, на цьому саміті може бути розглянуто питання про розміщення збройної поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна