Бойовики знову збільшили кількість обстрілів у зоні АТО

Минулої доби, 6 грудня, російсько-окупаційні війська 45 разів вели вогонь по позиціях сил антитерористичної операції. Про це йдеться у зведенні штабу АТО.

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали Авдіївку, Луганське й Світлодарськ.
По Луганському вогонь вів і снайпер.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів і зенітних установок окупанти неодноразово обстрілювали Кримське, Новозванівку, Новоолександрівку та Станицю Луганську.
Зі стрілецької зброї – Катеринівку.

На Маріупольському напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Широкиному, Чермалику, Мар’їнці, Красногорівці, Талаківці та Водяному. З гранатометів, озброєння БМП і стрілецької зброї – по Новотроїцькому, Старогнатівці, Широкиному, Гнутовому та Павлополю.
З автоматичних гранатометів окупанти обстріляли КПВВ “Мар’їнка”.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні в зоні АТО було зафіксовано 26 обстрілів українських позицій.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна