На Харківщині під прикриттям проблем залізниці “сепари” намагалися дестабілізувати ситуацію

 

В Харківській області правоохоронці провели комплекс невідкладних роз’яснювально-профілактичних і стримуючих заходи щодо організаторів так званого “Залізничного форуму”, а також осіб, які повинні були надати їм майданчик для виступів. Проведення заходу було скасовано, повідомив начальник прес-центру УСБУ в Харківській області Владислав Абдула в “Фейсбуці“.

Повідомляється, що захід повинен був пройти в прес-центрі одного з місцевих інформагентств. Його організовували і планували провести лідери проросійських громадських організацій на чолі з Олексієм Цвєтковим.

“За наявними даними, справжньою метою заходу було під прикриттям нейтрального обговорення проблем залізничної галузі роздути обурення населення для дестабілізації і розгойдування ситуації в Харківській області”, – написав Абдула.

Зараз СБУ проводить заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до спроб дестабілізації ситуації в регіоні.

Читайте також:
Саакашвілі каже, що автор плану “Шатун” – голова фракції БПП Гринів

Волох про “план Шатуна”: не будь правим – будь розумним

Харківський антимайданівець Завгородній тепер проводить військові вишколи молоді на базі ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна