Доба в АТО: один військовий загинув та двоє зазнали поранення

 

За минулу добу, 29  листопада, внаслідок бойових дій в зоні АТО загинув один український військовий, двоє військовослужбовців зазнали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, інформує “Новинарня“.

Він уточнив, що воїн загинув в Кам’янці, а двоє бійців зазнали поранення під Новозванівкою.

На Луганському напрямку обстріли бойовики вели у Станиці Луганській, під Слов’яносербськом та у Попаснянському районі. Половина обстрілів велась із важкого озброєння.

На Донецькому напрямку зафіксовано дві потужні перестрілки в Авдіївській промзоні. Противник застосовував міномети. Також вогонь вели у Кам’янці та Опитному.

На Маріупольському напрямку обстановка залишається без змін. Противник вів вогонь із мінометів і танка. Обстріли велись у Мар’їнському районі та біля Азовського моря. Найбільша кількість припала на Широкине. Продовжують активно працювати ворожі снайпери.

Читайте також:
Бойовики обстріляли житлові квартали Адіїївки, є постраждалі

За добу в АТО зафіксовано 31 ворожий обстріл

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна