У Львові розслідують побиття підлеглого командиром роти патрульної поліції

 

Прокуратура Львівської області розслідує кримінальне провадження щодо командира роти патрульної поліції, який побив свого підлеглого. Про це інформує у вівторок, 29 листопада, прес-служба обласної прокуратури.

Зазначається, що в справі за фактом побиття, яке сталося тиждень тому, змінено правову кваліфікацію на службовий злочин.

“У ході проведення досудового розслідування встановлено, що 23 листопада 2016 року, близько 22:15 год. навпроти головного входу до Личаківського кладовища командир третьої роти першого батальйону Управління патрульної поліції у м. Львові з мотивів особистої неприязні спричинив тілесні ушкодження інспектору поліції, який на той момент перебував на патрулюванні, виконуючи свої службові обов’язки”, – сказано в повідомленні.

На даний момент у провадженні призначено низку судових експертиз та призначено службове розслідування.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Читайте також:
Головного копа Франківська, який нібито побив ДАІшника з АТО,
відпустили під особисте зобов’язання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна