Суд залишив Єфремова в СІЗО до Дня соборності

 

Печерський районний суд Києва в четвер, 24 листопада, подовжив термін перебування під вартою для екс-лідера парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, який підозрюється в посяганні на територіальну цілісність України, ще на 60 діб – до 22 січня 2017 року.

Як передає УНІАН, судове засідання з розгляду клопотання прокуратури щодо подовження терміну тримання Єфремова під вартою тривало з 19 листопада. Сторона обвинувачення констатувала, що захист Єфремова навмисно затягує час.

Сьогодні ввечері Єфремов несподівано відмовився від послуг своїх трьох адвокатів. Після цього в залі суду з’явився адвокат Валентин Рибін, відомий тим, що захищав російських ГРУшників Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва, яких обміняли на Надію Савченко.

Згодом суддя пішов до нарадчої кімнати, звідки вийшов через 30 хвилин і озвучив дане рішення.

Як відомо, що термін попереднього тримання під вартою Єфремова спливав о 0:00 25 листопада.

Нагадаємо, 30 липня Єфремова затримали в аеропорту “Бориспіль”, звідки він мав вилетіти до Відня. 1 серпня Печерський районний суд Києва заарештував його на 2 місяці без права внесення застави. 27 вересня Печерський райсуд подовжив термін перебування Єфремова під вартою ще на 60 діб, до 24 листопада.
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Єфремов підозрюється у вчиненні умисних дій із метою зміни кордонів України, причетності до створення терористичної організації “ЛНР” та заволодінні майном “Луганськвугілля”.

Читайте також:
Нардепи з “Опоблоку” хочуть взяти Єфремова на поруки.
Його вигороджує й Медяник

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна