У День гідності “Азов” провів власний марш

 

Активісти ЦК “Азов” та партії “Національний корпус” (лідер – народний депутат Андрій Білецький) проводять марш у центрі Києва.

Організатори акції заявляють, що у ній беруть участь близько 3 тисяч учасників.

Вони рушили по вулиці Інститутській на вулицю Банкову до адміністрації президента. Прохід на Банкову до АП загороджено силовиками.

Учасники акції тримали в руках плакати з питаннями до президента Порошенка, потім ці питання були озвучені через гучномовець: “Чому Ви підписали капітуляцію у Мінську?”, “Чи готові Ви розтлумачити, що підписали у Мінську?”, “Чому регіонали – у Раді?”, “Чому у вас перемир’я, а в нас гинуть солдати?”, “Як платити за комуналку?”, “Де стратегія із повернення Криму?” тощо.

Потім учасники акції рушили під Генпрокуратуру.

ОНОВЛЕНО. До Генеральної прокуратури України активісти “Азову” принесли гранітний пам’ятник з іменами “людей, які поховали справУ Майдану”. На надгробку написані прізвища трьох попередніх генпрокурорів з 2014 року із датами їх каденцій – Олег Махніцький, Віталій Ярема, Віктор Шокін.
Настапний напис: “12.05.2016 – ???”

За акцією спостерігав заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич.

Нагадаємо, на 19:00 у центрі Києва заплановано “Марш гідності” за участі інших радикальних правих організацій.

Читайте також:
Білецький очолив партію “Національний корпус”, створену на базі “Азова”

У Києві пройшли два націоналістичні марші партій-конкурентів. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна