Майданівці обурені: екс-член “уряду ЛНР” Малиш очолив медицину Луганської області в річницю Революції Гідності

 

У День Гідності та Свободи до виконання обов’язків начальника Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА приступив Павло Малиш, відомий своєю участю в терористичному угрупованні “ЛНР”. Про це повідомила в соцмережі Ольга Богомолець, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.

Вона зазначила, що свого часу сепаратиста Малиша затримували бійці батальйону “Айдар”, однак він поновився на посаді “за допомогою української «сліпої» Феміди”.

“Трудова біографія нашого чиновника наче написана для того, щоб призначення відбулось символічно в річницю Революції Гідності. За часів Віктора Федоровича [Януковича] – член постійної комісії Луганської облради та начальник управління охорони здоров’я, далі перший заступник “міністра охорони здоров’я ЛНР”. «Справжній гуманіст», який за свідченням наших волонтерів у серпні 2014 року ініціював створення при Луганській обласній лікарні бригади лікарів, котрі б здійснювали евтаназію пораненим та полоненим бійцям ЗСУ”, – написала Богомолець у “Фейсбуці”.

“Сподіваюсь, що завдяки розголосу, який з учорашнього вечора набирає обертів, Павел Миколайович не затримається надовго в кріслі очільника луганських медиків. Прошу терміново відреагувати на ситуацію”, – додала депутатка – учасниця Євромайдану.

У свою чергу заступник міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, екс-голова Луганської ВЦА Георгій Тука додав: “Достойна новина в День Гідності… Якщо ця потвора з’явиться на посаді, доведеться поза планів приїхати в Сєверодонецьк… До судді, що приймав рішення, будуть окремі запитання!!!”

Раніше про Малиша повідомляли таке:
Лікар-сепаратист, екс-заступник міністра в “ЛНР” чудово живе в Києві і готується до держслужби

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна