Доба в АТО: 46 обстрілів, поранені один військовий та одна цивільна

 

За минулу добу, 18 листопада, в зоні бойових дій на Сході загиблих українських військових немає, один військовослужбовець був поранений. Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

“За минулу добу в результаті бойових дій жоден військовослужбовець не загинув, один військовий був поранений у Донецькій області біля Троїцького під час обстрілу”, – зазначив полковник Лисенко.

Він навів дані штабу АТО, згідно з якими найгарячіше було на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 31 обстріл. Ворог бив із мінометів різних калібрів біля Водяного, Новотроїцького, Красногорівки, Широкиного, Талаківки і Павлополя. Красногорівка потрапила також під вогонь 152-міліметрової артилерії, у районі Широкиного та Березового обстріл вели бронетранспортери, по Широкиному декілька разів стріляв танк. Із гранатометів різних систем, кулеметів, стрілецької зброї бойовики обстріляли Мар’їнку, Павлопіль, Талаківку.

Речник МОУ підтвердив, що в результаті нічного мінометного обстрілу міста Красногорівка отримала осколкове поранення місцева мешканка 1966 р. н. Її госпіталізували в Курахівську лікарню з контузією, осколковим пораненням обличчя та правої кисті.

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли Луганське та Авдіївку.

На Луганському – “рівномірно по всьому фронту” з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Кримському та Жовтому, також по Станиці Луганській стріляв снайпер.

Загалом за добу зафіксовано 46 обстрілів з боку незаконних збройних формувань сепаратистів.

Як зазначив полковник Лисенко, українські війська вступали в перестрілки та вели вогонь у відповідь.

Читайте також:
Під Авдіївкою загинув командир відділення 72 омбр, який пройшов Іловайськ та Ірак

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна