Під Авдіївкою загинув командир відділення 72 омбр, який пройшов Іловайськ та Ірак

 

У четвер, 17 листопада, в Авдіївській промзоні від осколкового поранення загинув військовослужбовець 72-ї омбр ЗСУ Сергій Ходоровський.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на сторінку в “Фейсбуці” 72-ї окремої механізованої бригади (ППД – Біла Церква).

“Йому було 36 років, кадровий військовий. В армію прийшов у 1998 році, був в Іраку, влітку 2014-го виходив з Іловайська, з весни 2015-го воював у 72 ОМБр.
Мужній воїн, досвідчений командир, надійний товариш, На жаль, війна не розбирає, кого забрати…” – йдеться в повідомленні.

Як зазначають житомирські ЗМІ, Сергій Леонідович Ходоровський – сержант контрактної служби, командир бойової машини піхоти, командир відділення 1-го механізованого батальйону 72-ї бригади. Йому було 36 років.

Прощання з героєм відбудеться в Житомирі в суботу, 19 листопада, о 14:00 біля мерії, о 15:00 – на Алеї Героїв центрального військового кладовища міста (на Смолянці).

Світла пам’ять тобі, побратиме!..

Бойові друзі Сергія передали сім’ї Ходоровського зібрані кошти, щоб підтримати близьких у цей тяжкий час.
Картка для пожертв дружині Героя Світлані Ходоровській, Приватбанк: 5168 7555 2000 11 79.

У звіті штабу АТО за минулу добу не згадано про загиблих. Напередодні повідомлялося про одного загиблого військового.

Читайте також:
Доба в АТО 17 листопада:
поранений один український воїн, троє окупантів загинули, знищено ворожий БТР

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна