Стали відомі імена чотирьох депутатів, які не повідомили про зміну майнового стану

 

Національне агентство з питань запобігання корупції повинно покарати чотирьох народних депутатів, які не повідомили НАЗК про зміни у майновому стані з 1 вересня. Про це “Українській правді” повідомило джерело в Генпрокуратурі, назвавши прізвища винних.

Серед згаданих – позафракційний Володимир Мисик, який продав Lexus LX 570, 2010 р.в. за 100 тисяч гривень.

Другий – нардеп з “Волі народу” (екс-Радикальна партія, батальйон “Айдар”) Сергій Мельничук, який купив автомобіль Toyota Land Cruiser 2012 року випуску за 0,5 млн. грн.

Третім нардепом, які не повідомили про зміну майнового стану, є Іван Мірошніченко із “Самопомочі”, який купив мотоцикл Harley-Davidson 2012 року випуску за 141 тис. грн.

Четвертий – Мустафа Найєм з БПП, він придбав автомобіль Honda Accord, 2010 року за 364 тыс. грн.

У коментарі “УП” Найєм сказав: “В мене є повідомлення з НАЗК про те, що вони врахували зміну мого майнового стану із запізненням у три дні, що стало наслідком технічних проблем сайту НАЗК”.

“Я публічно повідомив про купівлю автомобіля, а також що про це заявляю НАЗК. І в разі необхідності слідчі Генпрокуратури могли переконатися в цьому з публічних джерел інформації”, – сказав нардеп.

Як відомо, у четвер ГПУ повідомила, що четверо народних депутатів не повідомили в Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна