Російські пранкери заявили, що знову розіграли Порошенка

 

Російсько пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) повідомили, що зателефонували президенту України Петру Порошенку. Про це повідомляє “РИА Новости“.

При тому вони не розкривли, від чийого імені було здійснено дзвінок.

Раніше на сайті президента з’явилася інформація про телефонну розмову з Дональдом Трампом, однак, пранкери заявили, що телефонували від імені іншого президента.

“З Петром Порошенком ми справді розмовляли, але не від імені Трампа, а іншого президента, не можу поки сказати якого”, – розповів  Кузнєцов.

Як повідомляла “Новинарня“, 2 листопада, ймовірно пранкери від імені президента Киргизької Республіки Алмазбека Атамбаєва зателефонували Петру Порошенку.

Нагадаємо, навесні 2016 року спалахнув скандал з приводу того, що російські пранкери (телефонні жартівники) Лексус і Вован в інтересах Кремля розіграли прес-секретаря Порошенка Святослава Цеголка, адвоката Надії Савченко Марка Фейгіна та українське консульство в Ростові. Вони підробили листа нібито від імені адміністрації президента до Савченко, із пропозиціями припинити голодування та отримати посаду в уряді.
Пранкери виклали в мережу запис телефонних розмов. Результатом стало припинення Савченко “сухого голодування”.
Із самим Порошенком пранкери тоді не спілкувалися.

Читайте також:
Прес-секретар Порошенка не дав вдруге “розвести” Банкову ФСБшним “пранкерам”

Росія хоче оскаржити перемогу Джамали і пускає в хід пранкерів. ВІДЕО

Російські пранкери кажуть, що лист Савченко підробили вони, аби провчити Порошенка. АУДІОЗАПИС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна