Дякуємо, мамо! Чернівецькі “копи” оригінально попрощалися з Хатією Деканоїдзе. ВІДЕО

В мережі з’явилося відео, на якому чернівецькі патрульні поліцейські оригінально подякували екс-голові НПУ Хатії Деканоїдзе за її старання в розбудові нової поліції.

Відео розмістив у “Фейсбуці” адвокат Олександр Бовкун.

Як повідомляє “Новинарня“, на відео один із “копів” гучно промовляє слова подяки, стоячи в центрі зали, тоді як інші поліцейські сидять у кріслах і підтримують його скандуванням.

“Пані Хатія! Щиро дякуємо, що завжди були поруч, завжди підтримували, сприяли, навчали і розуміли! Наші управління стали нам другим домом, всеукраїнська команда патрульної поліції стала нашою сім’єю, а ви для нас – як мама, яка завжди піклується і допомагає! Дякуємо вам – за ваше старання, за вашу підтримку, за наше бажання!
І тільки разом – зробимо наше місто безпечним та комфортним для життя! Слава Україні – героям слава! Чернівці – завжди з вами!!!” – вигукують чернівецькі “копи”.




Як відомо, голова Нацполіції Хатія Деканоідзе оголосила про свою відставку 14 листопада.

Читайте також:
Відставлена Хатія підбила підсумки роботи, але “не виносила сміття з хати”

Аваков оголосив конкурс на керівника Нацполіції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна