Шухевич заявив, що не збирався оголошувати імпічмент президенту та не знає про загрозу замаху на нього

 

Народний депутат України від фракції Радикальної партії Юрій Шухевич назвав інцидент, який стався  15 листопада під час його виступу у Верховній Раді “непорозумінням” і повідомив, що не збирався виступати із закликом про імпічмент президенту. Про це він сказав в коментарі виданню “Гордон“.

“Нічого у Верховній Раді не сталося. Все в порядку. Конфлікту з Олегом Ляшком у мене немає. Вийшло невелике непорозуміння, від кого я мав виступати. Парубій сказав, що час на виступи вже закінчується. Може виступити тільки “Батьківщина”. І мені тоді запропонували виступити від них. Потім була перерва, і я виступив відразу від двох фракцій”, – пояснив Шухевич.

За його словами, він сказав з трибуни все, що планував. Його виступ стосувався мирних переговорів щодо Донбасу, які проходять в Мінську. І спростував повідомлення політиків і журналістів, що в його промові нібито мали прозвучати тези про тарифи та імпічмент президенту.

“Запитуйте у тих, хто про це говорить. Я не збирався говорити про імпічмент. І цим все сказано”, – заявив Шухевич.

Він зазначив, що не володіє інформацією, яку озвучив лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко про підготовку замаху на нього.

“У Ляшка є така інформація. Я її не бачив. Побачу, тоді скажу, що дійсно так і є загроза. Не отримаю такої інформації – чесно скажу: ні, не було”, – зазначив народний депутат.

За його словами, зараз Ляшко займається організацією охорони для нього, але це питання поки не вирішене.

“Ляшко сказав, що піде і буде розмовляти з президентом і вимагати, щоб мені надали особисту охорону. Що буде далі, я не знаю. Я не пророк”, – зазначив співрозмовник.

Читайте також:
Ляшко заявив, що Тимошенко і Медведчук “на московські гроші” планували ліквідацію Шухевича

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна