На Хрещатику встановлять металошукачі та перекриють рух через побоювання терористичних атак

 

У Києві через підвищений рівень терористичної загрози поліція планує перекрити вулицю Хрещатик. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив голова Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

“Ми воююча держава, у нас досить великий рівень терористичної загрози. Прогнозується значне скупчення людей, ми будемо проводити заходи, щоб нічого не трапилось і ніхто не постраждав”, – заявив він.

“Зокрема буде перекрита вулиця Хрещатик, буде проводитися поверхневий огляд, задіюватимуть металошукачі. Це стандартна процедура, думаю, що люди з розумінням до цього поставляться. Кінологічна служба і вибухотехніки будуть обстежувати місця масових заходів. Буде ще низка заходів координації з СБУ”, – зазначив він.

При цьому Крищенко додав, що Хрещатик планують перекрити зранку 15 листопада.

До таких дій правоохоронні органи спонукала СБУ. У відомстві заявили, що у них є інформація про план дестабілізації ситуації в Україні в листопаді, яка має назву “Шатун”.

Водночас, за даними Української правди“, у понеділок перекрито для транспорту вулицю Інститутську на ділянці від Шовковичної в бік Адміністрації президента та Нацбанку.

14 листопада Національна поліція та Національна гвардія переходять на посилений режим роботи у зв’язку із високою терористичною загрозою.

Читайте також:
“План Шатун”: Росія планувала організацію дострокових виборів в Україні та загострення на фронті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна