“Не Батумі”. Саакашвілі звинуватив Суркіса у варварській забудові узбережжя в Одесі. ФОТО

 

Михеїл Саакашвілі
український і грузинський політик, голова Одеської обласної держадміністрації в 2015-2016 роках

(FB)

Одеса – приголомшливе місто світового значення, з унікальним морським узбережжям.

Забудова узбережжя в Одесі

Забудова узбережжя в Одесі

Ці багатоквартирні будинки прямо на морський лінії нашого унікального узбережжя будують різні олігархи, в тому числі Суркіс, який був у фаворі у всіх президентів, включаючи нинішнього. У жодній нормальній європейській країні цього б не дозволили.
(У першому варіанті допису, який було відкориговано, Саакашвілі вказав, що Суркіс будує конкретний будинок на фото – “Н”).

Я не дозволяв нікому в Батумі будувати в першій лінії біля моря квартири, будувати можна було тільки готелі світових брендів, і то після зеленої зони, причому кожен з них мав унікальну архітектуру. На жаль, в Одесі дозволи видає мерія, а не обласна адміністрація.

Забудова узбережжя в Батумі

Забудова узбережжя в Батумі

Зараз місцеві олігархи і представники міськради навперебій називають мене “гастролером” і змагаються один з одним у любові до Одеси. Але подивіться на ці убозтва прямо на пляжі в Аркадії і скажіть: люди, які будують це – бізнесмени чи просто бариги, котрі беруть шмат землі задешево, хочуть швидко продати квартири в цьому убозтві і заробити побільше грошей?

Я хочу запитати одеситів і українців: олігарх Суркіс та інші з Одеським “ворсовєтом”, що видав дозволи, більше люблять Одесу й Україну, ніж я, за їхніми словами – “грузинський гастролер”?

Порівняйте, будь ласка, містобудування, де будували з любов’ю і без хабарів, та творчість Труханова-Суркіса і Ко.

Як на мене, вони – вороги України. І порятунком від них, в тому числі і Одеси, ми і хочемо впритул зайнятися.

Читайте також:
Саакашвілі оголосив про створення нової політсили та збирається вигнати всіх “бариг” з Ради

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна