В АТО за добу – двоє загиблих і двоє поранених військових

 

За минулу добу, 11 листопада, в зоні АТО внаслідок бойових дій двоє українських військових загинули, ще двоє отримали поранення. Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Раніше прес-центру штабу АТО поінформував, що 11 листопада зафіксовано загалом 36 обстрілів з боку бойовиків.

Більшість обстрілів противник зосередив на Маріупольському напрямку. Нехтуючи Мінські домовленості, російсько-окупаційний контингент обстріляв з мінометів Красногорівку та Водяне. Як сказав полковник Лисенко, у цьому районі було випущено понад 80 мін різних калібрів.

Із гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Павлополю, Новотроїцькому, Мар’їнці та Старогнатівці. Крім іншого озброєння, по Новомихайлівці та Лебединському ворогом було застосовано озброєння БМП. По Гнутовому “працював” ворожий снайпер.

На Луганському напрямку Станицю Луганську, Сизе та Новозванівку обстріляли з мінометів і гранатометів різних систем. Новоолександрівку – з озброєння БТР, а Старий Айдар – зі стрілецької зброї. По Новозванівці вогонь вела самохідна артилерійська установка.

Обстріли Станиці Луганської не дозволяють почати розведення військ у цьому районі, заявив Лисенко.

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів обстріляли Авдіївку, Луганське та Троїцьке. 

Українські війська відкривали вогонь у відповідь на агресивні дії незаконних збройних формувань.

Противник влаштував сім прольотів безпілотних літальних апаратів на всіх напрямках, посиливши таким чином розвідувальні дії.

Читайте також:
У Києві поховали регбіста Дениса Здоровця, який загинув в АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна