Вчора у Станиці Луганській бойовики стріляли по мирних жителях, сьогодні там загинув боєць ЗСУ   

 

Бойовики з підствольних гранатометів, стрілецької та снайперської зброї чотири рази відкривали вогонь у напрямку сил АТО поблизу смт Станиця Луганська. Про це повідомив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, інформує “Новинарня“.

З його слів, російські найманці постійно нагнітають обстановку на лінії розмежування, зводячи нанівець зусилля України щодо деескалації конфлікту.

“Ворог розпочав прицільні обстріли осель мирних жителів у Попасній, а вчора фактично обстріляли людей у черзі на КПВВ “Станиця Луганська””, – повідомив Гарбуз.

Також він повідомив, що сьогодні внаслідок обстрілу загинув український боєць, двоє – отримали поранення.

“Проте, наші воїни не відкрили вогонь у відповідь – це наша демонстрація прагнення миру. Ми утримаємо ситуацію під контролем і не допустимо зриву Мінських домовленостей”, – заявив Гарбуз.

Читайте також:
Бойовики по всій лінії розмежування гатили із мінометів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна