У Торецьку зруйнували пам’ятний знак загиблим визволителям міста

 

У прифронтовому місті Торецьк Донецької області невідомі розбили пам’ятний знак загиблим визволителям міста від сепаратистів. Про це повідомила йдеться в повідомленні прес-служби Торецької міської ради в “Фейсбуці”, передає “Новинарня“.

“Прихильники терористичних організацій “ДЛНР” знов проявили свою, мабуть, єдину здібність – руйнування, пошкодивши пам’ятний знак, який було встановлено захисникам України полеглим за визволення міста Торецька з нагоди святкування Дня захисника України”, – сказано в повідомленні.

Також у міськраді повідомили, що знак буде відновлено.

“Зруйнувавши пам’ятний знак вони не зруйнують пам’ять, честь та славу наших захисників, бо Герої не вмирають!  Знак буде відновлено, як і буде оновлена Донеччина, як і буде жити та квітнути Україна!”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
У Харкові пошкодили пам’ятний знак воїнам УПА

В Полтаві осквернили новий пам’ятник Мазепі. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна