Житель Авдіївки хотів обміняти арсенал зброї на харчі

 

Співробітниками Авдіївського відділення поліції затримано чоловіка, який незаконно зберігав два гранатомети та набої до автомату Калашникова та намагався їм обміняти на продукти. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції, інформує “Новинараня”.

Правоохоронці з’ясували, що днями 45-річний чоловік знайшов на околиці міста гранатомет РПГ-22, гранатомет РПГ-26 та 650 набоїв до автомату Калашникова калібру 5,45 мм. Цей арсенал він вирішив залишити собі, але зберігати все це вдома не наважився. Тому направився на територію місцевого гаражного кооперативу, де і заховав небезпечні предмети.

Збирався обміняти на продукти” – сказав затриманий.

Виявлені боєприпаси вилучені та направлені на експертизу, а у відношенні правопорушника відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами” Кримінального кодексу України. Таким чином, чоловік може відправитися за грати на строк до 7 років.

Читайте також:
Поліція Києва виявила сховок з арсеналом зброї з АТО

У слов’янського газовика, який підтримував терористів, виявили арсенал зброї

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна