ФСБ заявляє про затримання українських диверсантів у Криму. В Міноборони заперечують

 

Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявляє про затримання українських диверсантів, які готували теракти на військових об’єктах в окупованому Криму. Про це сказано в повідомленні прес-служби ФСБ, інформує “Новинарня“.

“9 листопада 2016 року в місті Севастополі затримано членів диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міністерства оборони України, які планували вчинення диверсійних акцій на об’єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, у затриманих вилучено вибухові пристрої великої потужності, зброю і боєприпаси, засоби спеціального зв’язку та інші речові докази їх злочинної діяльності, у тому числі карти-схеми передбачуваних об’єктів диверсій.

Водночас, як повідомляють “Українські новини“, спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко спростував цю інформацію.

“Російські спецслужби поширюють чергову неправду й у такий спосіб намагаються показати свою ефективність і вдарити по авторитеті Збройних сил України”, – сказав він.

З його слів, ФСБ Росії в черговий раз увела громадськість в оману.

Читайте також:
До “українського диверсанта” Панова в СІЗО Лефортово не пустили російських адвокатів

Українська сторона в Мінську вимагає звільнити з СІЗО “дітей-диверсантів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна