Держдеп США не змінить ставлення до України та дій Росії на Донбасі

 

Санкції, накладені Штатами на Росію за порушення нею суверенітету України, залишатимуться в дії до повернення Криму. Про це заявив заступник речника Державного департаменту США Марк Тонер, передає Укрінформ.

Наша позиція була і залишатиметься – впродовж цієї адміністрації – незмінною. Стосовно санкцій по Криму – вони залишатимуться в дії, поки Росія не забере свої сили з Криму та не поверне півострів Україні”, – сказав Тонер.

За його словами, Держдеп не змінив і свого ставлення до дій Російської Федерації на сході України.

“Стосовно інших санкцій проти Росії, пов’язаних із її діями на сході України, то вони діятимуть до повного втілення мінських угод”, – наголосив він.

Він додав, що у реалізації мінського процесу в Україні спостерігається прогрес.

“Ми продовжуємо працювати та прогресувати у цьому напрямку, але це – найчіткіший шлях для зняття санкцій з Росії”, – наголосив представник Держдепу.

Читайте також:
Яким був шлях Трампа до президентства та риторика щодо України. ФОТО

Посол США розповіла, чого чекати Україні від виборів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна