Жителька Слов’янська, яка працювала на бойовиків, після відвідин Донецька здалась СБУ

 

Жителька Слов’янська, яка свого часу приєдналася  до бойовиків через відсутність іншого заробітку скористалася програмою Служби безпеки України “На тебе чекають вдома”. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

“Після звільнення міста від терористів вона, побоюючись правосуддя, втекла до окупованого Донецька. Побачивши на власні очі безлад та беззаконня, що коять бойовики, жінка вирішила скористатися Програмою СБУ “На тебе чекають вдома” і звернулася до українських правоохоронців”, – йдеться в повідомленні.

Це дало їй змогу повернутися в Україну та сподіватися на передбачене законодавством звільнення від кримінальної відповідальності. Якщо під час досудового розслідування буде встановлено, що жінка не брала безпосередньої участі у бойових діях та не вчиняла тяжких злочинів, то її буде звільнено.

Читайте також:
Підліток-бойовик “ДНР” одумався і скористався програмою “На тебе чекають вдома”. ВІДЕО

Програмою СБУ “На тебе чекають вдома” скористався ще один екс-бойовик. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна