На матчі Україна-Сербія в Харкові біля кордону з РФ очікуються провокації за участю “відморозків”, – Тука

 

На футбольному матчі Україна-Сербія в Харкові 15 листопада можуть відбутися провокації за участю росіян та найнятих “відморозків”. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

План Суркова” – не вигадка і не фантазія. Для його реалізації зовсім не обов’язково бути з Кремлем “на связи”. Достатньо мати авантюристичну схильність і невгамовну жагу до влади.
Одна відома тьотя вже домовилась з відомим дядею. Дядя (попри е-декларації) отримав кеш і приступив до формування “команди”. Бажаючі долучитись до “команди” шукаються по всій країні. Бажано – серед “відморожених”, – зазначив Тука.

За його словами Туки, інформацію про ймовірні провокації він протягом доби отримав з трьох незалежних джерел: “футбольні фанати, не повністю відморожені “відморозки”, які готові “підзаробити”, але до крові не готові, та… СБУ”.

“Перша репетиція – матч Україна-Сербія в Харкові 15-го числа. Надто “солодкий момент”: місто Харків наближене до кордону (росіяни своїх не кидають); Сербія демонструє підтримку агресора – Росії (бий ворогів); “геть_тарифи” + “влада_саджає_патріотів” (владу геть)”, – написав Тука, закликавши правоохоронців діяти рішуче і не допустити провокацій.

Читайте також:
СБУ розкрила плани з дестабілізації ситуації в 10-15 областях України, – Грицак

Збірну України на відкритому тренуванні підтримали військові, ветерани АТО. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна