В АП заявили, що готували відставку Саакашвілі ще влітку

 

Голову Одеської Облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі, який заявив про своє звільнення, планували відправити у відставку ще влітку. Про це у коментарі “Громадському” повідомили в адміністрації президента.

“Відставка готувалась влітку, але під час особистої зустрічі Саакашвілі і президента були досягнуті домовленості, що це відкладається за особистим зобов’язанням Саакашвілі виконати низку  вимог”, — повідомили в АП.

Зокрема йшлось про будівництво траси Одеси —  Рені, запуск “єдиного вікна” на Одещині та низку  інших вимог.

“Нічого з цього не було виконано. Саакашвілі просто зіграв на випередження, щоб це виглядало красивіше, сам пішов, а не відставили” — заявили в АП.

Указ про звільнення Саакашвілі з посади очільника Одеської ОДА буде готовий в середу, коли президент повернеться з відрядження у Словенію.

“Деталі про незадоволення роботою теж будуть” — підсумували в адміністрації.

Крім того, в “Твітері” адміністрації президента зазначається, що якщо Кабмін внесе подання про відставку Саакашвілі, то президент підпише відставку.

“При цьому будуть проаналізовані справжні підстави для його звільнення”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляла “Новинарня“, у понеділок, 7 листопада, Михеїл Саакашвілі подав у відставку, звинувативши президента та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у гальмуванні реформ та злочинних схемах, якими користувався Віктор Янукович.

Читайте також:
“Бо довкола всі погані”. Соцмережі про відставку Саакашвілі

В Одесі закривається центр обслуговування громадян. Саакашвілі звинувачує Порошенка та Авакова

Саакашвілі пообіцяв поставити намет біля в’їзду у Кілію і протестувати проти “свавілля чиновників”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна