У Краматорську поліціянт полку “Київ” врізався в припарковане авто, є травмовані. ФОТО

 

У Краматорську Донецької області співробітник поліції полку спецпризначення вчинив ДТП, розбивши припарковане авто і травмувавши свою пасажирку. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.

dtp-kramatorsk-iz-politsiyeyu-kiyiv-1“Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 8 листопада, в місті Краматорськ. Автомобіль марки Volkswagen Transporter під керуванням поліцейського полку служби поліції особливого призначення «Київ» здійснив наїзд на припаркований біля правого краю проїжджої частини автомобіль марки ВАЗ 2109.
Внаслідок аварії пасажир іномарки – 18-річна дівчина – отримала тілесні ушкодження у вигляді забиття грудної клітини та м’яких тканин голови”, – ідеться в повідомленні.

“Іномаркою” прес-служба прокуратура вочевидь називає “Фольксваген” поліцейського.

Із фотознімку, поширеного прокураторую у ФБ, видно, що ВАЗ-“дев’ятка” був вдарений ззаду і зім’ятий вщент.

За даним фактом слідчий відділ прокуратури Донецької області розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини правопорушення.

Читайте також:
ДТП з патрульними в Хмельницькому: загинув таксист. ФОТО

Розбиті Молотком.
Депутат, чий син влаштував ДТП і тікав від поліції, виявився доларовим мільйонером

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна