З нового року вчителі отримуватимуть не менш як 5266 гривень зарплатні

 

Мінімальна заробітна плата вчителя без категорії з 1 січня 2017 року складатиме 5266 гривень. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, під час позачергового засідання уряду, інформує “Громадське“.

“Заробітна плата вчителя, завдяки нашому рішенню, розпочинається з 10-го тарифного розряду. Не з 6-го, не з 7-го, не з 8-го, як це було раніше, а з 10-го. Якщо вона у 2016 році становила 3385 грн, то мінімальна заробітна плата вчителя без категорії з 1 січня 2017 року складатиме 5266 грн. Це реальність. І нам не треба запускати верстат і друкувати гроші, щоб це зробити, Ці гроші є у реальній економіці“, — заявив він.

У свою чергу голова уряду Володимир Гройсман додав, що проект Державного бюджету на 2017 рік вже готовий до другого читання у Верховній Раді.

“Він є абсолютно чесним, збалансованим і реальним”, — вважає Гройсман.

Читайте також:
Уряд передає у ВР доопрацьований проект бюджету з мінзарплатою 3200 грн.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна