Трьом шахраям, які пропонували за хабар роботу в НАБУ, обрано запобіжні заходи

 

Трьом особам, які за 10 тисяч доларів пропонували посприяти у працевлаштуванні в Національному антикорупційному бюро кандидату на посаду детектива, обрали запобіжний захід. Про це повідомила прес-служба НАБУ.

За інформацією Бюро, двох зловмисників триматимуть під вартою, третій перебуватиме під домашнім арештом із можливістю застосування електронного засобу контролю (носінням електронного браслету).

Напередодні вказаним особам повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.3 ст.190, ч.4 ст.27, ч.3 ст.369 (“закінчений замах на заволодіння чужим майном у великому розмірі шляхом обману (шахрайство), підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі, вчинене за попередньою змовою групою осіб”).

Як відомо, зловмисників затримали 1 жовтня. НАБУ про них повідомив претендент на посаду детектива у цьому відомстві.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна