Вночі бойовики обстріляли мирні квартали передмістя Маріуполя

 

Вночі бойовики обстріляли житлові квартали села Виноградне, в результаті пошкоджено понад 10 будинків. Про це повідомила волонтер Галина Одногорог у “Фейсбуці“.

“Вночі обстріляли передмістя Маріуполя , с.Виноградне, постраждало більш як 10 будинків. Прилетіло приблизно 20 снарядів, але у штабі жодної інформації. Спільний центр за контролем також не вкурсі , звісно і сліпоглухонімим ОБСЄ так само нічого не буде відомо”, – написала вона.

За інформацією місцевих жителів, знову прилетіли снаряди в ті самі будинки , що і два тижні тому. Всі залишились живі, пошкоджені знову вікна та дахи на будинках. Кількість з’ясовується.

“Вчора все місто бачило, як вночі прилетіло близько 20 снарядів кожні 4-6 сек з Саханки по Виноградному і чому нема команди давати вогонь у відповідь?”, – задає питання до НГШ Одногорог.

Крім того вона розповіла, що вітряки на Саханці коштують дуже багато мільйонів доларів і тому по них не можна стріляти. В останній місяць з вітряків обстрілюють Водяне, Лебединське , вже вдруге Виноградне.

Також вона закликала командування домовитися про звільнення вітряків бойовиками, оскільки навіть за мінськими домовленостями воно є нашим. В такому випадку, з її слів,  і вітряки залишаться цілі та неушкоджені і не буде загрози для міста щоденних обстрілів.

“Як що ні , то вже час прийняти вольове рішення і звільнити Саханку , щоб Маріуполь не здригався кожну ніч від вибухів”, – підсумувала Одногорог.

Читайте також:
По Кримському бойовики гатили з мінометів, артилерії та “Градів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна