За три дні в зоні АТО виявили вісім схронів з зброєю, із ракетами “Фагот” включно

 

Чотири схованки з військовими засобами ураження викрили за добу співробітники Служби безпеки України у Старобільському районі Луганщини та Нікольському і Волноваському районах Донецької області.

Правоохоронці вилучили зі схронів три протитанкові керовані ракети типу «Фагот», три гранатомети, підствольний гранатомет, дві гранати, два постріли до гранатометів та понад дві тисячі набоїв різного калібру, повідомили в прес-центрі СБУ у середу, 2 листопада.

31 жовтня у спецслужбі повідомляли, що так само виявили в АТО чотири схованки зі зброєю та боєприпасами.
Схрони були облаштовані у Лисичанському і Старобільському районах Луганщини а також у Бахмутському та Мар’їнському районах Донеччини.

Було вилучено два артилерійські снаряди, п’ять гранатометів, три протипіхотні міни, протитанкову міну, сім гранат, 99 пострілів до гранатометів, понад чотири тисячі набоїв різного калібру та два кілограми пластиду.

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ст. 263 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Читайте також:
В київському метро затримали чоловіка з гранатометом. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна