В МЗС пояснили, чому Європарламент не вніс питання в “безвізу” до порядку денного

 

Наступного тижня інституції ЄС можуть вирішити питання щодо призупинення дії безвізового режиму. Про це в ефірі “5 каналу” заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль.

“На минулому тижні в нас був такий потужний десант в Гаазі і Брюсселі, ми провели дуже багато консультацій всередині європейських інституцій, і дійсно, дуже цікава ситуація, коли всі готові продовжувати європейські інституції цей діалог і виходити вже на остаточне рішення по початку тріалогу між Європейським парламентом, Радою ЄС та Європейською комісією, водночас члени Європейського Союзу вважають, що це можна зробити тільки після того, як буде остаточно затверджений механізм припинення безвізового режиму”, – зазначила вона.

Читайте також:
У листопаді Європарламент не планує розглядати “безвіз” для України

В ЄС підтвердили, що можуть дати Україні безвіз до 24 листопада

В ЄС Порошенкові пообіцяли “безвіз” до 24 листопада

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна