У Миколаєві зустріли морпіхів із зони АТО. ФОТО

 

У Миколаєві зустріли батальйон морської піхоти, що  півтора року виконував бойові завдання на Маріупольському напрямку. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Двадцять п’ять воїнів були нагороджені державними нагородами та відзнаками Міністерства оборони України. Орден Богдана Хмельницького третього ступеню було вручено вдові загиблого влітку цього року морпіха старшого сержанта Павла Вождєва — Ганні Поповій.

Заступник командувача ВМС ЗС України з берегової та територіальної оборони полковник Сергій Пасічник подякував їм за зразкове виконання бойових завдань і вірність традиціям морської піхоти.

Командир окремої бригади морської піхоти полковник Дмитро Делятицький зауважив, що не весь особовий склад батальйону повернувся додому, але всі хто повернувся сповнені рішучості захищати свої землю.

З теплими словами подяки до морпіхів звернулись заступник голови Миколаївської ОДА В’ячеслав Бонь та мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

За словами командира батальйону, найближчим часом на особовий склад очікує відпочинок, після чого бійці будуть готові до виконання усіх поставлених перед ними завдань.

У Миколаєві зустріли батальйон морської піхоти У Миколаєві зустріли батальйон морської піхоти У Миколаєві зустріли батальйон морської піхоти У Миколаєві зустріли батальйон морської піхоти У Миколаєві зустріли батальйон морської піхоти У Миколаєві зустріли батальйон морської піхоти У Миколаєві зустріли батальйон морської піхоти У Миколаєві зустріли батальйон морської піхоти У Миколаєві зустріли батальйон морської піхоти У Миколаєві зустріли батальйон морської піхоти
<
>

Читайте також:
Трьох військових ЗСУ удостоєно звання Герой України, двох – посмертно. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна