Доба в АТО: бойове зіткнення в Торецьку та 4-годинний обстріл по Авдіївці, у ЗСУ не обійшлось без втрат

 

За минулу добу внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції один український військовий загинув, восьмеро зазнали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Він зазначив, що бойовики протягом 4 годин гатили по українських захисниках в Авдіїївці. Внаслідок цього обстрілу у лавах ЗСУ 4 поранених.

Також Лисенко уточнив, що під час обстрілів бойовиків по позиції шахта Бутівка поранення зазнав один український військовий, ще один військовий отримав поранення під час обстрілу Верхньоторецього та двоє під час обстрілу Луганського.

Крім того, у Торецьку протягом 50 хвилин тривало бойове зіткнення.  Під час цього зіткнення в лавах українських захисників  не обійшлось без втрат – загинув один український воїн.

Також речник повідомив, о 26 жовтня до моргу доставлено 20 тіл бойовиків 100 бригади російсько-окупаційних військ.

Читайте також:
На Донбасі виникла загроза екологійної катастрофи. Бойовики блокують роботи із запобігання

Бойовики проводять зачистки у лавах своїх “правоохоронців” та борються з розкраданням зброї

Бойовики за добу 54 рази відкривали вогонь по українських воїнах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна